ANKARA / AKYURT - Halk Eğitim Merkezi

Kas

Akyurt Belediyesi ile proje ortağı olduğumuz " Yaşayan Köy " projesi kapsamında Altınpark Expo Center´daki 7. Uluslararası Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarında stant açtık.

Eyl

19.09.2016 - 10.10.2016 TARİHLERİ ARASINDA USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURULARIMIZ ALINACAKTIR.

Eyl

Yoğun ilgi gören KPSS kursumuz 10.09.2016 başladı. Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş,Başkan Vekilimiz Ertekin Şan,Başkan Yardımcımız İlhan Şener ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Aycan kursumuzu ziyarete gelip öğrencilerimize kitap dağıtımında bulundu. 4 sınıfta 150 öğrencinin katılımıyla başlayan kursumuzda, Matematik, Türkçe, Tarih, Coğrafya ve Anayasa alanlarında 2016 KPSS Ortaöğretim - Önlisans sınavının tüm konularını kapsayıcı dersler verilecektir.

Eyl

MEZUN ÖĞRENCİLERE YÖNELİK YGS - LYS DESTEKLEME KURSLARI İÇİN ÖĞRENCİ BAŞVURULARI 22 - 27 EYLÜL 2016 TARİHLERİ ARASINDA https://e-kurs.eba.gov.tr ADRESİNDEN YAPILACAKTIR. MEZUN DURUMDA OLUP EBA E KURS ŞİFRESİ ALAMAMIŞ ÖĞRENCİLER MERKEZİMİZE BAŞVURU YAPARAK ŞİFRE ALABİLİRLER. YETERLİ BAŞVURU OLMASI HALİNDE AKYURT HALK EĞİTİMİ MERKEZİ OLARAK ÜCRETSİZ KURSLAR AÇILACAKTIR.

KPSS YE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ REHBERLİK HİZMETİ
Akyurt Halk Eğitimi Merkezi olarak KPSS ye girecek vatandaşlarımıza hafta içi mesai saatlerinde, hafta sonu saat 10.00 - 15.00 saatleri arasında rehberlik hizmeti verilecektir.
Verimli ders çalışma, test çözümü, doğru tercih gibi alanlarda verilecek olan rehberlik danışmanlığı ücretsiz olup tüm vatandaşlarımız belirtilen saatlerde bu hizmetlerden yararlanabileceklerdir

Eyl

AKYURT HALK EĞİTİMİ MERKEZİ BÜNYESİNDE AÇILACAK OLAN HIZLANDIRILMIŞ KPSS KURSUMUZ 10 EYLÜL´DE BAŞLAYACAKTIR.

KURSLARIMIZ ÜCRETSİZ OLUP TÜM VATANDAŞLARIMIZ MÜRAACAT EDEBİLİR.

Haz

Akyurt Halk Eğitimi Merkezi 2015-2016 Sergi açılışımızı yaptık. Akyurt Halk Eğitimi Merkezi kurslarına katılan kursiyerler tarafından yapılan eserler sergilendi. Açılışı Akyurt Belediyesi Başkanı Gültekin Ayantaş tarafından yapılan sergimiz yoğun ilgi gördü.

Haz

Akyurt Halk Egitim Merkezi 2015-2016 yıl sonu Elecik Mahallesi sergimiz.
Kurs öğretmenimiz Rukiye Gundogmus´a tesekkur ederiz.

Ara

Eba destekleme kurslari icin ikinci dönem kayıtlarımız başlamıştır. Liseden mezun durumda olanlar merkezimizdeki kurslara eba.gov.tr den başvuruda bulunabilirler.